Search This Blog

Friday 20 June 2008

Farvel til Hardanger

Er det ikke typisk. Når vi nå endelig begynner å bli godt kjent, og føler oss modige i det lett regnvåte fjordlandskapet, er det på tide å dra hjem. Festmiddagen i går var faktisk veldig god. Og underholdningen holdt ypperste bibliotekstandard. Danskene inivterte oss til å ta innvandringstesten. Vi besto med glans, og alle deltakerne føler seg nå klar til å søke oppholdstilatelse i det yndige land i sør. Svenskene slo til med bibliotekiske betraktninger og (jule?)sang. Fra den norske delegasjonen vanket det som tidligere nevnt, quiz og sang. Quizen var nok i vanskeligste laget, men morsom likevel. Håper vi. Sangen ble også riktig bra til slutt, og Anne instruerte oss i avanserte trinn og synkrone bevegelser. Det hele toppet seg da arrangementkommiteen kastet seg ut i et slags litteratur-charades (eller hva heter denne mimeleken på norsk?). Vi lo. Og det er jo bra. Og etterpå fikk vi sannelig svingt oss litt på hotellets eminente diskotek... (Vi er ikke kravstore, vi bibliotekarer.)

Sommerskolen ble avsluttet med en kjapp runde om eveluering (det vi hoppet over i går), men det var ikke satt av nok tid til å snakke skikkelig om emnet. Deretter fortalte Christina Tovote om NordINFOLIT, før vi oppsummerte med å skrive ned en av tingene vi har lært, og en av tingene vi vil ta fatt på når vi kommer hjem. Jeg har planer om å lage en liste til meg selv om mulige arbeidsoppgaver å ta fatt på det neste året, basert på ideer jeg fikk i Ulvik. Vi får se hva jeg får til.

Reisa hjem gikk greit. Nå er jeg hjemme og snakker med katta - det er han som er varast i garden her - og ser på Bridget Jones på TV. Life is good.

No comments: