Search This Blog

Wednesday 14 January 2015

TIFF 2015: That thing you love

Hoi! Dette må være den sprøeste filmen jeg har sett på lenge! Vanvittig og absurd og fargerik og en dash Addams family. Jeg storkoste meg:)

Handlingen (med alle sine forviklinger) går i korthet ut på følgende: Eierne av et lite hotell strever med å få endene til å møtes. I et fyrtårn like ved bor en gjeng merkelige skapninger som ønsker å overta hotellet og åpne et casino. De prøver dermed å skremme vekk hotellets gjenster, slik at eieren blir tvunget til å selge. I tillegg har vi en dose kjærlighet og sjalusi. For ikke å glemme et enormt tre, med en grønn sevje som har helt spesielle egneskaper.

Hotellets gjester er er alle karikerte figurer, nærmest som tegneseriekarakterer. Her er en (erke)fransk kvinne som klager over manglende croissanter, en mor med angst for dyr og et engelsk par som snakker spansk med en sterk engelsk aksent og mest av alt er opptatt av hårsveisen sin. Blant annet. Antakelig ikke noe for den seriøse filmelsker, men har du sans for det rare, anbefaler jeg herved filmen.

No comments: